Ziua a 12-a

Am facut baie in paraul rece, mi-am spalat cateva lucruri iar dupa micul dejun compus din cereale, cafea, miere, mi-am adunat “casa” si… la drum.
Pe urcarea Transalpina care fiint foarte solicitanta m-am oprit la un parau pentru un moment de respiro si… meditatie… vroiam sa ascult glasul naturii si simfonia apei.

E muzica ce incanta sufletul
iar mintea se goleste
e apa care ne vorbeste
stergi-nd din inima si dorul.

sint drumuri pe care le fac
sa tai din radacini as vrea
ma opresc putin ascult si ..tac
ma indrept usor spre ..steaua mea.

In linistea padurii
doar simfonia apei o ascult
asa vorbesc strabunii
ecoul de demult.

Daca ar fi sa fac un top al celor mai grele zile din aceasta expeditie ..ziua de azi s-ar situa pe podium cu peste 60 km urcare..ufff..sunt rupt ..dar e o oboseala cuj gust dulce!

Valea Sebesului -o zona superba cu natura inca destul de virgina si asta face ca calatorul sa simta puritatea in aerul care-l respira..aici inca nu a intrat asa zisa turism modern ca in alte zone iar acest lucru face ca sa fie zona mai atractiva.,,

Trasalpina        Km parcursi 115-…foarte grei!

Trasfagarasanul….l-am urcat din partea de sud dar in doua etape  era pentru prima oara ca urcam cu 65-67 kg carate din forta picioarelor,am ajuns la întâlnire anuala organizata de ciclism.ro la Cartisoara vineri seara…unde pana luni cind am plecat spre Sibiu,Deva,Timisoara ..am ramas cu mai multi pasionati de pedale la acest eveniment anual.

Share
This entry was posted in Descoperă-te în necunoscut II, Jurnal and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments links could be nofollow free.