Velo-muzicuta

DSCF3085.JPG
<<VELO-MUZICUTA>>  – este o initiativa proprie prin care promovez portul traditional si folclorul pur romanesc!
Promovarea valorilor autentice romanesti pe bicicleta -cam despre asta e vorba in acest proiect.
Dupa cum se simte Romania se vrea promovata ,valorile romanesti trebuiesc aratate lumii si in altfel de moduri,eu calatorul cu bicicleta doresc sa aduc o picatura romanesca pe unde merg si asta daca ma vor tine puterile prin lumea mare .
Muzicuta este un instrument muzical care nu se bucura de popularitate datorita tehnologiilor avansate si in domeniul muzicii si instrumentelor ,dar este un instrument care prin acordurile sale reda culoarea autentica folclorului romanesc si cintecelor de neuitat cu care orice roman a petrecut si petrece!
In viitoarele etape din expeditia cicloturistica ,,descopera-te in necunoscut,, imi doresc ca si prin acest mod sa promovez cat mai mult picaturile autentice romanesti,intentiones ca sa continui acest plan de promovare si prin alte continente de pe glob asta dupa terminarea din ce a mai ramas din continentul Europa (nordul ).

Ca sa-mi pot acoperii cheltuielile pentru acest demers am sa aplic acest plan in cat mai multe tari si locuri uneori ma voi opri ca sa -mi rotunjesc bugetul oriunde gasesc comunitati de romani unde le voi prezenta si prin forma de catece de neuitat povestea mea.Bineinteles nu vor lipsi micile spectacole care cuprind folclorul romanesc cintat la muzicuta si prin portul traditional si prin locuri turistice si locuri unde putini reusesc sa ajunga cum ar fi Capul Nord (Norvegia).
Aceste aparitii (spectacol folcloric) vor fi filmate si imortalizate prin foto si postate pe paginile de socializare cat si pe siteul personal www.antonduma.ro.

Daca doresti sa sustii demersul acestei actiuni printr-o donatie (sponsorizare)m-ar ajuta foarte mult ca aceste actiuni <<Velo-muzicuta ,Picatura romanesca in lume>> sa fie cat mai vizibila si aplaudabila astfel incat impreuna redam culoare Romaniei.
Pentru proiectele mele ,,Impinge-ma un kilometru impreuna sa dam (redam) culoare Romaniei,,si ,,Velo-muzicuta,,am deschis un cont bancar in speranta ca voi gasi romanul din tine si omul din tine.
Raiffeisen BANK

Anton Duma Porondi
RO91 BZBR
0000 0600 1357 0898.
Raman deasemenia deschis la orice gen de colaborare,si sper ca intr-o buna zi voi gasi suficient suport financiar printr-o actiune de sponzorizare din partea cuiva ,insa pana atunci apelez la oamenii simplii ,romani (si numai )oameni de bine!Asa cum si pana acum au fost destui care au pus umarul si m-au impins am increderea ca si de acum incolo o vor face!Multumesc ca ai citit aceste randuri!
Date de contact
email:antonduma@gmail.com
site:www.antonduma.ro
facebook:Anton Duma

DSCF3085.JPG DSCF3085.JPG
4348K   Vizualizaţi   Descărcaţi
Share
This entry was posted in proiecte, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments links could be nofollow free.