“România îmbrățișează Terra” este numele noului meu proiect cicloturistic

“Călătorului îi stă bine cu drumul” spune o vorbă din bătrâni.

Și pentru a confirma veridicitatea acestui proverb, am schițat deja proiectul expediției viitoare, expediție care se va numi “România îmbrățișează Terra”.

Logo Romania imbratiseaza Terra

După cum vă dați probabil seama, următoarea provocare va fi un tur mondial în care-mi propun să pedalez pe toate cele 5 continente așa cum se vede în harta de mai jos.

Harta cu itinerariul turul lumii

În curând vor apărea pe site detaliile proiectului și sper ca și de această dată să am susținerea și bunăvoința de care am avut parte până acum în tururile europene.

Share
This entry was posted in proiecte, România îmbrățișează Terra and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to “România îmbrățișează Terra” este numele noului meu proiect cicloturistic

 1. Mariana says:

  Buna,

  va incurajez si va urez noroc succes in pregatirea si realizarea proiectlui.

  Eu locuiesc in Canada si sunt pasionata de bicicleta, mi-am descoperit aceasta pasiune (si mai ales aceasta forma de evaziune de lumea mondena si returul la sine), de cand am ajuns aicea, adica acum aproape 10 ani. Din pacate, am un spate destul de fragil care nu imi permite sa intreprind astfel de voiaje, desi visez ca intr-o zi o sa realizez macar un voiaj cu bicicleta. Insa ma tin aproape de cei care iubesc si practica ciclismul si cicloturismul si daca cititi/scrieti in franceza, v-as putea da un site sau o adresa email, in cazul in care ati doriti sa va interesati, sa cereti o parere de la cei care au pedalat pe unde vreti voi sa ajungeti…

  Cu bine. Va urmaresc si va trimit ganduri bune.

  Nota : o sa ajung prin august prin tara, daca sunteti pe acolo, mi-ar face placere sa va vad, daca timpul v-o permite. Mersi de raspuns. Numai bine !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments links could be nofollow free.