Prezentare Torino

Daca prima prezentare a esuat (eveniment creat de  o fata italianca)…iata ca a doua si asta in ziua pacalelilor de 1 aprilie evenimentul a fost unul reusit!
Impreuna cu o familie din Bacau Tutuianu Ciprian si Oana timp de doua saptamani ne-am organizat pentru o prezentare al expeditiei mele cicloturistice. Acesti oameni mi-au deschis imediat usa de la casa lor dar si usile asociatiei a carui presedinti sint… Asociatia socio-culturala ,,Romania-Piemonte,,.

Printre invitatii de onoare au fost sportivii Daniel Anghelache si Ovidiu Burghelea  dar si un reporter de la Ora României, ziarul romanilor din Italia Andrei Sergiu.
Evenimentul de prezentare a inceput cam asa:
Informarea celor prezenti din sala despre programul serii dupa care o imresionanta descriere a prezentarii mele facuta de Oana tutuianu si Roxana Mihaela… când s-a ajuns cu prezentarea expeditie mele la cuvintele ,,Anton se afla aproape de noi,, a inceput un fond muzical de J.M.Jare  si am intrat in sala pe bicicleta in aplauzele publicului.A fost un moment foarte emotionant si placut.
Doamna Mihaela Manzateanu mi-a inmanat un frumos simbol de bun venit din partea asociatiei dupa care a urmat programul cu mine !
Au luat cuvintul Ovidiu Burghelea  si Dan Anghelache.

1-Prezentare eveniment
2-Prezentare video montaj din partea asociatiei.
3-Prezentare Anton Duma -introducere.
4-Poezia fotomontaj Calatorul.
5-Prezentarea expeditiei cicloturistice ,,descopera-te in necunoscut,,
6-Recitarea poeziei ,,Start,,de A.Duma..
7-Poezia ,,Indemn,,
8-Poezia,,Popas,,
9-Poezia,,Catre soare,,
10-Poezia,,Incantatie,,.
11-Poezia ,,Un gind la o cafea cu …mine,,
12-Vizionarea filmului de la Discovery ,,Acasa pe Pamant,,
13-Proiecte de viitor.
14-Intrebari.

Recitarea poeziilor au fost facute de membrii asociatiei.
Eu ca si cei din sala ne-am simtit bine, a fost o seara speciala, lumea nu s-a plictisit deloc deoarece au fost materiale prezentare intr-un tonus maxim Discutii….cam de toate majoritatea s-au conturat pe aspectul tema de metafizica calatorului… apreciari din partea multora dar si intrebarile au fost adresate de dicolo de banal. Ma bucur cind aud ca cei care eu fost acolo s-au simtit impresionati si bucurosi de intalnire.
A doua parte a fost o parte artistica cu cintece din folclorul romanesc  unde fiecare de acolo a simtit romaneste. Caldura acestor oameni m-a imresionat iar vocile artistelor care au cantat mi-au inmuiat inima facandu-ma sa simt frumoasa muzica populara romaneasca!

Multumesc cu respect tuturor care s-au implicat in aceasta prezentare… multumesc celor care au fost prezenti (multi chemati putini veniti).

Share
This entry was posted in Descoperă-te în necunoscut II and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments links could be nofollow free.