Pr.Ionel Ciceu

O vizita la un lacas de cult din Londra <<Sf.Stefan>>!La invitatia preotului (consatean) Ciceu Ionel am mers ca sa-i povestesc din calatorii .In urma cu 2 ani ne mai intalnisem la o parohie in Ungaria la un prieten din copilarie tot preot si el.
Acum insa m-am reintalnit cu pr.Ianos tocmai in Londra ca sa aflu ca de fapt el este stabilit aici si slujeste pentru o comunitate catolica de cetateni unguri!
Placerea reintalnirii a fost serbat pe langa povesti de calatorie si cu un mic moment muzical (la muzicuta )pe care parintele l-a imortalizat printr-un material filmat!
Multumesc si pe acesta cale pentru evenimentul revederii dar cel mai mult multumesc pentru gestul lui Ionel prin contributia financiara pentru urmatoarea etapa!
Cateva simboluri pe care le-am daruit ca semn de prietenie:
-Apa sfintita de la Lourdes adusa pe bicicleta.
-Pix personalizat.
-Calendar de la asociatia Agneziana (Faraoani -Bacau), cu numele ,,Calatorie catre traditiile pierdute,,Un calendar creat de Farcas Lohan Felicitas (bibliotecara si presedinta asociatiei Agneziana)!
In acest calendar sint prezentate in mod original portul si traditiile din comunitatea noastra al comunei Faraoani (sat Valea Mare).,,Londra 2013.12.feb.,,
Draga Anton.
<<Multumesc de vizita si ma rog ca misiunea ta sa fie mereu benefica pentru spiritul tau si pentru viata ta de roman.
Dumnezeu este totul si in toate!>>
Cu drag un consatean!
Pr.Ionel Ciceu.

DSCF3079.JPG DSCF3079.JPG
1164K   Vizualizaţi   Descărcaţi
Share
This entry was posted in Gânduri ale celor care mă susţin. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments links could be nofollow free.