Loredana şi Bernardin Duma, Bordigherea, Italia

Familia Duma, Bernardin si Loredana.
Prieteni pe care-i vizitez de fiecare dată când am trecere prin zona lor de pe Coasta de Azur-Bordigherea (Italia). Cu Bernardin am copilărit am ramas buni prieteni şi mă bucur când mă reîntâlnesc cu el şi cu soţia lui Loredana. Cu aceşti oameni povestesc cu mare drag despre calătoriile mele de fiecare dată când ne întâlnim, sunt răsfăţat în casa lor iar bucuria prieteniei cât şi a reîntâlnirilor e emoţionantă!

Loredana

“Dragă prietene Tony
Am să-ţi scriu un gând şi anume ce cred eu despre tot ceea ce faci tu. Eşti un om deosebit şi faci ceea ce-ţi place, adică ciclism iar asta nu percep toţi ca o pasiune ci ca o nebunie, o folie, eu cred că fiecare din noi avem un ideal, un vis material, spiritual să ne contemplăm, drumul după plăcere şi posibilităţi.
Libertatea este un privilegiu sau o alegere depinde de presiunea în care trăieşti, depinde de puterea de a evada din şablonul vieţii.
Am să te urmăresc prin intermediul postărilor tale pe site iar dacă am sa am posibilitatea am să-ţi scriu câte un mesaj. Mă simt onorată că pot să scriu în jurnal.
Drum bun”


Bernardin (Dinu)
“Pentru un prieten deosebit ca Tony
Felicitările mele în primul rând pentru tot ceea ce faci şi în afară de pedalatul pe bicicletă mi-am dat seama că în viaţa ta sunt foarte importanţi şi prietenii. Eu mă simt chiar un norocos în viaţă când în preajma mea am un prieten ca tine, sunt foarte mulţi care nu-ţi înţeleg pasiunea dar eu sunt unul care te admiră în acelaşi moment poate te şi invidiază.
Ţin să-ţi mulţumesc pentru fiecare vizită la noi înainte de orice călătorie şi un sfat pentru cei care sunt derutaţi în viaţă pentru liniştea şi orientarea în viaţă un bun ghid af fi Tony!
Aş dori să ne mai întâlnim mai des şi să ne aducem aminte de tot ce a fost şi este între noi cu multe amintire din copilărie.
Succes şi multă baftă în tot ceea ce faci.”

Share
This entry was posted in Gânduri ale celor care mă susţin and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments links could be nofollow free.