Gânduri ale celor care mă ajută

În călătoriile mele am avut întotdeauna parte de ajutor. Şi l-am primit atunci când am avut nevoie şi aşa cum am avut nevoie.

Există însă şi persoane care după ce mi-au ascultat povestea au ales să mă ajute şi financiar.

Acestora, dar şi celorlalte persoane care m-au  însoţit cu un gând bun măcar le mulţumesc în fiecare zi.

În această pagină vor fi transcrise din jurnalul de călătorie gândurile celor care m-au susţinut financiar.

Orice persoană care va susţine (financiar,echipament) aceasta expediţie va fi trecută în acest jurnal al eroului Anton Duma propus pentru Discovery România de Adina Mimiliga şi omologat la concursul “Nu oricine poate fi super erou, dar oricine poate fi erou”.

Acest jurnal va fi cartea mea de vizita prin ţările pe unde voi trece, iar după terminarea expediţiei va deveni principala sursă de inspiraţie pentru o carte de călătorii în care se va afla povestea călătoriei şi povestea celor care mă susţin.

Persoanele care contribuie beneficiază de:

  • Spaţiu în acest jurnal unde îşi pot lăsa un gând, o ştampila (firme);
  • O fotografie (a persoanei sau a siglei firmei) care va fi postată împreună cu pagina scrisă (gând) în jurnal;
  • O scurtă descriere al persoanei respective (în cazul în care doreşte);
  • Publicarea pe pagina de socializare Facebook şi pe acest site al evenimentului de donaţie pentru ca tot pe aceste pagini povestea să poată fi citită ca o carte de călătorie.

Doresc ca prin acest mod cei care contribuie să nu apară pe lista de “sponsori” doar ca un nume ci şi o scurtă povestioară.

Cei care doresc, pot să-mi facă donaţii online, folosind serviciile securizate Paypal iar apoi să-mi trimită un email cu detaliile cu care doresc să apară în lista de mai sus.

Începând cu luna Martie a anului 2012 am demarat campania “Împinge-mă un kilometru – Să dăm împreună culoare României!” prin doresc să aduc susţinerea financiară necesară pentru a continua expediţiile. Mai multe detalii despre această campanie puteţi citi aici.

Vă mulţumesc.

 

Share

Comments are closed.