File de jurnal – ziua 32, Croaţia

Ziua 32 – 18 August 2011

Nu am pus cortul ca era senin, am adunat fan proaspăt pe care cu mare grija l-am aşezat sub mine iar în răcoarea serii privind la cerul înstelat… am adormit buştean.

M-a trezit ploaia si la foc automat am montat cortul dupa care din nou la… somnic. Dimineata un mic dejun la repezeala si in sa pana nu vine marea caldura… care nu peste mult timp a si venit… o caldura de 39-40 de grade… care ma usca nu alta… dar… calatorul e de obicei obisnuit cu asemenea provocari.

O explozie de cauciuc la roata din fata m-afacut sa parchez pe langa un supermarket gigant de unde cu 22 de euro am cumparat un cauciuc nou.

Pedalez sarguincios pana seara, la o batranica ma opresc sa cumpăr roşii ardei, castraveţi pentru salata… îmi incarc bidoanele cu apa si ma orientez de loc de campare, pe care îl gasesc pe intuneric intre doua lanuri de porumb.

Apropii doua suluri mari de lucerna facute tip balot si fara sa mai desfac cortul ma apuc de preparat cina. O supa de legume cu fidea şi condimentata cu ceva picant… am mancat cu pofta si m-am intins sa admir cerul înstelat si sa ascult liniştea nopţii. Momente care te fac sa te simţi “acasă”.

Am am parcurs 113Km.

Share
This entry was posted in Descoperă-te în necunoscut II, Jurnal and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments links could be nofollow free.