File de jurnal – ziua 24, Ungaria (Din distractiile unui hoinar)

Din distracţiile unui hoinar.

Ziua 24- Miercuri 10 august 2011

Am intrat în Ungaria ,primul lucru sa îmbuc ceva ca am tras destul cu vintul din fata… bineinteles un gulas… hmmm si de ce nu si o bere rece zic eu ca merit.


Popasuri cam dese “degust” din bunataturile unguresti si iar dau o pedala -doua si iar imi vine sa ma opresc… nu prea ma simt in forma am nevoie de ceva sa-mi revin.

Undeva intre localitatile Kiskörös si Solt un loc superb un loc de agrement imi face cu ochiul de la distanta deja simt ca e scump… si totusi imi zic hai sa intru macar sa vad si eventual sa stau la o cafea. Imediat o draguta fata mi-a aratat tot, adica restaurantul, locul de campare pentru corturi, lacul de agrement si bazinul cu apa termala… hmmm ei asta imi trebuie.. si am inceput sa negociez… dar se pare nu nu prea mare succes… in fine… “Raman ” – i-am zis.

Dupa ce am instalat cortul int-un spatiu verde ca-n palma si dupa doua ore de balaceala in apa calda din bazin am intrat in resataurant sa aleg ceva specific, adica o ciorba de peste ca era loc specific pescuitului… hmmm si ce ciorba bunaaa, dar cam iute, ei asa se mananca pe aici. Doua halbe de bere m-au dus in transa melancolismului si sub un clar de luna priveam si ascultam… linistea. Iata un moment pentru care s-a meritat sa vin aici, ca sa nu mai vorbesc de bazinul cu apa calda care inca imi facea cu ochiul iarasi.

Share
This entry was posted in Descoperă-te în necunoscut II, Jurnal and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments links could be nofollow free.