Cristi Plop. DJ “Radio Faraoani” – Italia

Cristi Plop. DJ “Radio Faraoani” – Italia

As incepe printr-un proverb “Succesul este cheia fericirii si nu invers”.

Am auzit de Anton Duma cu un an in urma prin intermediul internetului. Nu am crezut ca voi avea ocazia sa stau de vorba cu el. Sambata am ajuns din tara dintr-un mic concediu de 3 saptamani si am fost intampinat de nimeni altul decat de cicloturistul Anton Duma. Am avut placerea sa petrec cateva zile in compania lui si am invatat o multime de lucruri bune de la el.

Un om cu un optimism si o incredere de sine mare, ceea ce nu vezi in fiecare zi. Seara trecuta am avut placerea de a-i lua un interviu pentru Radio Faraoani, un interviu emotionant si totodata un eveniment atat pentru postul de radio cat si pentru mine. Nu am ce sa reprosez cu privire la Anton este un om extraordinar cu care nu cred sa reusesti sa te plictisesti, o persoana cu un curaj greu de inteles, considerat de multi ca un om nebun. Total gresit noi sintem nebuni prin traiul nostru de “turma”.

Bravo iti spun pentru ceea ce faci, pentru ca existi si incerci sa faci ceva diferit, ceva maret, ceva cu care sa te mandresti si totodata sa faci auzite in lume numele tarii noastre si al locurilor de unde te tragi.
Sper sa mai am ocazia si pe viitor sa scriu in acest jurnal de calatorie si nu uita ca usa mea iti este deschisa mereu ziua si noaptea.

Iti doresc multa bafta in ceea ce vrei sa realizezi si cum se zice la voi ciclistii “vint din spate” sper ca sa te mai revad tot asa ca si acuma cu pofta de viata. Sa nu uit sa-ti transmit si un calduros LA MULTI ANI! Sa fi fericit si sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata,,

31-08-2011, Matei Plop Cristian.

Share
This entry was posted in Gânduri ale celor care mă susţin and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments links could be nofollow free.